Τι ακριβώς είναι ο βιοκαθαρισμός ενός χαλιού;

Ξέρεις πως συμβάλλει στην προστασία της υγείας τόσο της οικογένειάς μας όσο και των κατοικίδιων φίλων μας;

Σκεφτείτε λοιπόν πόσοι ρυπογόνοι παράγοντες και παθογόνοι μικροοργανισμοί ζουν στους οικείους μας χώρους. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι υποφέρουμε όλο και περισσότεροι από αλλεργίες, χρόνιες ρινίτιδες καθώς και από αναπνευστικά προβλήματα.

Συνεπώς, πόσο ξέγνοιαστοι είμαστε ως γονείς όταν το παιδί ή το κατοικίδιο μας κυλιέται πάνω στο χαλί; 

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙ - 4ty.gr

Οι κλασικές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών όπως η  χρήση οποιοδήποτε απορρυπαντικού ή μόνο το τίναγμα και  ο αερισμός του χαλιού δεν επαρκούν.  Ο βιοκαθαρισμός του χαλιού βασίζεται στη χρήση οικολογικών απορρυπαντικών, χωρίς τη χρήση χημικών που περιέχουν πολλά απορρυπαντικά. Τα οικολογικά απορρυπαντικά είναι φιλικά τόσο για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, όσο και για το περιβάλλον.

Η απαλή σύνθεση των οικολογικών απορρυπαντικών με 100% φυσικά συστατικά σε συνδυασμό με τη χρήση εξιδεικευμένων μηχανημάτων καθαρισμού, εξασφαλίζουν όχι μόνο τον βαθύ καθαρισμό του χαλιού, αλλά κυρίως συμβάλλουν στην ασφάλεια της υγείας μας.

Είναι στο χέρι μας λοιπόν να προστατέψουμε τόσο εμάς όσο και το περιβάλλον μας,  καθιερώνοντας τουλάχιστον  μία φορά τον χρόνο έναν ολοκληρωμένο βιοκαθαρισμό χαλιών.

Εδώ στα Ταπητοκαθαριστήρια ‘Κύκνος’  μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο για τον καθαρισμό των χαλιών σας .