Έρευνα αγοράς

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος πριν επιλέξει ένα ταπητοκαθαριστήριο για τον ασφαλή καθαρισμό των χαλίων του είναι το να προχωρήσει σε μια γρήγορη έρευνα αγοράς. Δεν χρειάζεται να επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, αρκεί να τηλεφωνήσει σε μερικά ταπητοκαθαριστήρια στην περιοχή του και να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και το κόστος αυτών. Ένα θερμό καλωσόρισμα και μια ευγενική τηλεφωνική εξυπηρέτηση πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη, κατά το στάδιο της έρευνας αγοράς, καθώς πρόκειται για χαρακτηριστικά που φανερώνουν επαγγελματισμό, ευγένεια και συνέπεια. 

Κατάλληλες μεθόδους

Σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία επιλογής ενός καθαριστηρίου χαλιών είναι και η μέθοδος που εφαρμόζει. Κανείς δεν θέλει τα χαλιά του να κινδυνεύσουν ή να επιβαρυνθούν και κατά συνέπεια πρέπει να αναζητήσει ένα ταπητοκαθαριστήριο που ακολουθεί διεθνή πρότυπα λειτουργίας και ασφάλειας, χρησιμοποιεί κατάλληλα καθαριστικά σκευάσματα και διαθέτει σύγχρονο και αποδοτικό εξοπλισμό καθαρισμού. Στα Ταπητοκαθαριστηρια Κύκνος το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό και έχουμε επενδύσει στον βιολογικό καθαρισμό χαλιών, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με έναν άκρως σύγχρονο και λειτουργικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό ενώ παράλληλα επιλέγουμε ασφαλή καθαριστικά που δεν εγκυμονούν κινδύνους ούτε για τα χαλιά ούτε για τους ανθρώπους.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Δεν αρκεί να επιλέξει κανείς ένα ταπητοκαθαριστήριο που αναλαμβάνει τον καθαρισμό των χαλιών. Αυτό που πραγματικά χρειάζονται τα χαλιά μας είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, που θα περιλαμβάνουν την ασφαλή μεταφορά τους, τον καθαρισμό σε βάθος, το στέγνωμα αλλά και τη σωστή φύλαξη τους, ώστε να επιστρέψουν πίσω ασφαλή και καθαρά. Συνεπώς ένα πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει όλα τα παραπάνω ξεχωρίζει και είναι αυτό στο οποίο πρέπει να καταλήξει κάποιος που αναζητά το κατάλληλο ταπητοκαθαριστήριο.

Έμφαση στην εμπειρία

Όλα τα χαλιά δεν είναι ίδια, ενώ ορισμένοι λεκέδες είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν και απαιτούν επαγγελματισμό, προσοχή αλλά και εμπειρία. Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό στο οποίο πρέπει κανείς να επικεντρωθεί όταν συγκρίνει καθαριστήρια χαλιών και προσπαθεί να επιλέξει αυτό στο οποίο θα απευθυνθεί. Άλλωστε χρειάζεστε έναν επαγγελματία που να γνωρίζει καλά αυτό που κάνει, να έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχους λεκέδες και προβλήματα στο παρελθόν και να κατέχει την απαραίτητη εμπειρία για να διαχειριστεί δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις. Ένας επαγγελματίας που δεν διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία, θα είναι μεν σε θέση να καθαρίσει τα χαλιά σας ωστόσο πιθανόν να μην μπορεί να εντοπίσει και κατά συνέπεια να αντιμετωπίσει ύπουλους ή πιο δύσκολους λεκέδες.

Εδώ στα Ταπητοκαθαριστήρια ‘Κύκνος’  μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο για τον καθαρισμό των χαλιών σας.