Ποιοι Είμαστε

Εμπιστευτείτε την φροντίδα των χαλιών σας στους ειδικούς και πεπειραμένους τεχνίτες μας.

  1. Τηλ.Επικονωνιας.210662265721066282082106628209

Ταπητοκαθαριστήρια “Κύκνος”
Διακάκη Μαρία

Στα ταπητοκαθαριστήρια ‘ΚΥΚΝΟΣ’ καθαρίζουμε χαλιά απο το 1980 με ιδρυτή της εταιρείας τον Κο Διακάκη Εμμανουήλ, 43 χρόνια τώρα, χτίζοντας μία δημιουργική συνεργασία με τους πελάτες μας, η οποία διέπεται από αλληλοσεβασμό και εμπιστοσύνη. Σήμερα, η οικογενειακού τύπου επιχείρησή μας έχει καταστεί συνώνυμο του καθαρισμού χαλιών.Το σήμα κατατεθέν στα ταπητοκαθαριστήρια ‘ΚΥΚΝΟΣ’ είναι η ποιότητα, η εμπειρία και η εξειδίκευση , θεμελιώδεις λόγοι που στοιχειοθετούν την πρωτοκαθεδρία της στη βιομηχανία των υπηρεσιών καθαρισμού χαλιών.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της ανάγκης για σεβασμό στο περιβάλλον αποδίδουμε σημασία στην ποιότητα των καθαριστικών προϊόντων που χρησιμοποιούμε, επενδύοντας συνειδητά σε απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον οικολογικά υλικά για τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών και μοκετών σας προσφέροντας τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Στόχος της εταιρίας στο πέρασμα των χρόνων είνα η εξέλιξη και η πρόοδος σε τεχνολογικό και επαγγελματικό εξοπλισμό, είναι πάντα η προτεραιότητα μας  για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα εξασφαλίσει στους πελάτες μας μια άνετη και υγιεινή καθημερινότητα.

Εξυπηρετούμε όλα τα προάστια Αθηνών και Πειραιώς.

Εδώ στα Ταπητοκαθαριστήρια “Κύκνος”  μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο για τον καθαρισμό και την επισκευή στα χαλιά και τις μοκέτες σας.

Τα ταπητοκαθαριστήρια “ΚΥΚΝΟΣ” Είναι έγκριτο μέλος του συλλόγου Ταπητοκαθαριστηρίων ” Η Αττική “.

Το Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων Η ΑΤΤΙΚΗ ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1977 έχοντας σαν κύριο στόχο του την γενικότερη αναβάθμιση του κλάδου και την ορθότερη και πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτή.